Tietoa minusta


KOULUTUS

* Kasvatustieteen maisteri (luokanopettajan koulutusohjelma) 2009

* Erilliset erityisopettajan opinnot 2014

* Psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden edistämisen sertifikaatti 28.5.2020

* Edufocuksen psyykkisen valmennuksen koulutusohjelma 2019-2020

* Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen, SUPY:n ammattilaisjäsen

muut koulutukset ja kurssit mitä olen suorittanut:

Restoratiivinen koulutus

Sensomotorinen koulutus

KIVA koulu -koulutus

Avainhenkilökoulutus

Hiihdonohjaajatutkinto

Ampumahiihdon ohjaajakurssi

Lastenurheilun perusteet kurssi

Kaukalopalloliiton virallinen toimitsijakortti

Leiriohjaaja-koulutus

Minä olen Kaisa Jauhiainen, sertifioitu psyykkinen valmentaja sekä erityisopettaja Kuusamosta. Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut luokanopettajana/erityisluokanopettajana kaikenikäisille eskarista lukioon. Olen ikäni harrastanut liikuntaa (mm. jalkapallo, showtanssi, hiihto, suunnistus, agility, toko, koirahiihto, polkujuoksu, kuntosali jne.) ja useassa lajissa myös kilpaurheillut saavuttaen useita SM-mitaleja (mm. ampumahiihto, hiihtosuunnistus ja koiraurheilu), joten lajitietämystä löytyy todella monipuolisesti yksilölajeista joukkuelajeihin. Keväällä 2020 pätevöidyin sertifioiduksi psyykkiseksi valmentajaksi ja suoritin myös Edufocuksen psyykkisen valmentajan koulutusohjelman. Niin psyykkisen valmennuksessa kuin opetustyössänikin käytän tutkittuun tietoon perustuvia menetelmiä ja kehitän jatkuvasti omaa tietotaitoani eteenpäin. Pyrin olemaan tietoinen alojen ajankohtaisista tieteellisistä tutkimuksista soveltaen niitä käytäntöön asiakkaiden saataville.

Vahvuutenani psyykkisen valmentajan ja opettajan työssäni on ammattitaito, innostuneisuus, positiivisuus, aito läsnäolo sekä auttamisen halu. Asiakaskirjoni on hyvin laaja ja olen tehnyt yhteistyötä niin maajoukkueurheilijoiden kanssa kuin myös ihmisten, jotka haluavat esimerkiksi elämäntapamuutosta. Palaute on ollut kaikinpuolin hyvää ja ihmiset kokevat oikeasti saavansa valmennuksesta hyötyä elämän eri osa-alueille. Haluan auttaa ja tukea parhaani mukaan kaikkia vahvistamaan itsetuntemusta, löytämään omat voimavarat ja vahvuudet sekä valjastamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön!

Haluan panostaa jokaiseen yhteistyöprojektiini 110% ja teen kaikkeni auttaakseni just sua kohti omia unelmia ja tavoitteita! Ota rohkeasti yhteyttä!