Koulutukset ja luennot


Psyykkisten taitojen merkitys nyky elämässä on valtavan suuri jo ihan elämän mielekkyyden kannalta, mutta erityisesti ne korostuvat työelämässä. Edelleen monissa kouluissa käytetään enemmän aikaa mm. Pohjanmaan jokien ja imperatiivien opiskeluun kuin psyykkisten taitojen opettamiseen, johon mielestäni tulisi saada aikaan muutosta! Mutta miten opettajat voivat kehittää ja opettaa psyykkisiä taitoja (kuten esimerkiksi itseluottamusta, keskittymiskykyä, vireystilan- ja stressinhallintaa, ajattelun ja tunteiden säätelyä, itsensä motivoitumisen taitoja, tavoitteiden asettamisen taitoa tai vaikka vastoinkäymisten käsittelyä) koulussa osana jokapäiväistä arkea? 

Vastaus: oikeilla työkaluilla erittäin helposti! 

Nyt saatavilla koulutuksia ja luentoja mm. opettajille, yrityksille tai muille ammattiryhmille psyykkisten taitojen ja psyykkisen hyvinvoinnin kehittämisestä. Luennot antavat inspiraatiota sekä helppoja menetelmiä ja työkaluja sovellettavaksi jokapäiväiseen arkeen.

Koulutukset ja luennot voidaan toteuttaa ympäri Suomea livenä tai etänä, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva paketti!